ARKiS nätverk för lärare i Arkitektur på Facebook

Nu har ARKiS startat en ny sk sluten grupp på Facebook: ARKiS nätverk för lärare i Arkitektur. Medlemmarna i nätverket arbetar på skolor runt om i Sverige med kurser i Arkitektur, bild, design och kurser där samhällsplanering och hållbart byggande mm ingår.
I en sluten grupp kan man själv bidra med inlägg och bilder och ge varandra tips.
För den som vill ansluta sig till gruppen är det bara att skicka vänförfrågan (alternativt meddelande om vi redan är FB-vänner) till Suzanne de Laval eller Carina Kacka Mathiasson. Så blir ni inbjudna till gruppen. Carina är samordnare för gruppen. Carina är lärare på Lindholmens tekniska gymnasium i Göteborg.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln