Fusklappen vecka 6

Läs Fusklappen om arkitekturveckan som gått med fina föredrag och konferenser. Sist i blogginlägget handlar det om den stora konferensen om Gestaltad livsmiljö - dvs arkitektur och design.Vad ska vi ha för arkitekturpolitik? 
Bäst är slutklämmen:
"Den stora utmaningen blir att nå ut, att också få övriga världen att förstå potentialen hos kvalitativ arkitektur och stadsbyggnad. Alla ska med. Näringsliv och politiker  Men även en bredare allmänhet måste engageras om arkitektur inte ska fortsätta att vara en klassfråga i Sverige. Människor kan själva påverka och förändra arkitekturen i sin omgivning. Men att sprida kunskap i dessa frågor kräver stora insatser – med start redan i grundskolan."
Länk till Fusklappen

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln