Abstract Possible i Tensta

Arkitekturskolan i Tensta gör denna vecka en workshop tillsammans med eleverna på Ross Tensta Gymnasium. Det är ett konstnärligt projekt och konstnärlig ledare är Tommy Støckel. Projektet görs också i samarbete med Tensta Konthall.

Eleverna får brainstorma och arbeta tillsammans och det utmynnar i en utställning i skolans vinterträdgård. Man arbetar med ett besvärligt rum och workshopen handlar om att hantera rummet och kontexten. Allt ska övervägas och inget får vara tillfälligt. Temat för utställningen är abstraktion och eleverna har valt att göra en abstraktion av världen. På bilden ser man en del av den kommande utställningen med abstrakta jordglobar.

Titta också i Galleriet där finns en hel drös foton från workshopen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln