Staden i ungas ögon 2014 på Arkdes

Förslag för Höglandstorget Förslag för Höglandstorget

Thorildsplans gymnasium ställer ut sina elevarbeten på Arkitektur- och designcentrum 1-6 april 2014. I en stor ämnesövergripande kurs har eleverna i årskurs 1, som valt Design och Arkitektur på tekniskt program, under våren skapat roliga och fina förslag till förbättringar av olika offentliga platser runt om i Stockholm. Samarbetet mellan Arkitektur- och designcentrums pedagoger och Thorildsplans gymnasium har pågått i flera år och har fungerat mycket bra. Arkitektur- och designcentrum planerar nu att skriva en lärarhandledning så att flera gymnasier kan ta efter. Ämnena som samverkat på skolan är: Teknik, Bild och form, Digitalt skapande, Svenska och Engelska.
Alla förslagen finns presenterade i GALLERIET

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln