De nominerade är...

GOLDEN CUBES AWARDS Den svenska nomineringen av förslag är nu slutförd av Sveriges Arkitekter och vi har fyra värdiga representanter att skicka in till den internationella tävlingen. Slutresultatet kommer att redovisas i augusti 2014 vid UIA kongressen i Durban. UIA är den internationella världsorganisationen för arkitekter. Vi önskar dem lycka till i den hårda internationella konkurrensen. Förra omgången var det 50 tävlande och i år blir det säkert fler.
De nominerade är:
Institution: Trafikverket ett samverkansprojekt
Skola: Augustenborgsskolan i Malmö
Tryckt media: Så byggdes staden, lärobok
Audivisuell media: Film, HOME Arkitektur- och designcentrum
Hedersomnämnande som inte går vidare: Danderyds gymnasium
Läs mer om nomineringarna

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln