Pepparkakshus på Arkitekturmuseet

Nu pågår den traditionsenliga pepparkakshusutställningen på Arkitekturmuseet. Alltid lika populärt och roligt. Man kan t.o.m. rösta via internet och se alla tävlingsförslagen på deras hemsida. Men det härligaste är ju som alltid att uppleva arkitekturen på plats i full skala och med alla sinnen, inte minst doften är viktig inom denna speciella arkitekturyttring. Inom arkitekturdebatten talar man om hur arkitekturen kan vara meningsskapande. Detta bör man ta fasta på också när det gäller pepparkakshus. Det specifika tema som presenteras varje år bidrar självklart till meningsskapandet. "Stolthet och fördom" som är årets tema - är något man kan fundera över i alla arkitektursammanhang. Låt pepparkakshusutställningen bli en utgångspunkt för arkitekturdiskussion! Läs mer

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln