Galleriet uppdaterat, bilder kring Golden Cubes Awards

Tre av troféerna i Golden Cubes Awards Tre av troféerna i Golden Cubes Awards

I galleriet ligger nu tre bildomgångar som handlar om Golden Cubes Awards, GCA. Först bilder från UIA kongressen i Seoul 1-6 september 2017 där UIA Work Programme Architecture & Children höll en utställning av GCA och ett seminarium plus att några av oss medverkade i ett vetenskapligt seminarium. Vid Awards Ceremony delades vårt fina pris ut. Jag fick mottaga priset till Djäknebergets förskola för bästa skolprojekt.
Nästa omgång bilder är från den roliga festen som hölls i Västerås när Djäknebergets förskola fick sitt pris den 13 september 2017. De är därmed världsmästare i Arkitekturpedagogik! Hela förskolan, alla föräldrar och alla barn deltog.
Den tredje omgången bilder är från ARKiS nätverksmöte den 17 november 2017 på ArkDes. Då fick flera av de svenska deltagande tävlande presentera sina respektive skolprojekt som skickades in till GCA. Det blev en mycket intressant eftermiddag med mycket inspiration. Trevligt mingel i pausen och kontakter som knöts. Barnombudsmannen medverkade och talade om vad som händer när barnkonventionen blir lag framöver.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln